QRepair - Wie zijn wij?

logo
Nog vragen?
Geen tijd om langs te komen? Uw toestel opsturen kan ook.
Geen probleem: je kunt je toestel ook naar ons opsturen of telefonisch technisch advies vragen via: +32 (0)11 933 930. Voor het opsturen ga je als volgt te werk: print hier jouw herstelformulier en stuur jouw toestel naar een door jou gekozen herstelpunt via een door jou gekozen koerierdienst. Wij herstellen je toestel zo snel mogelijk, sturen je vervolgens een betaallink en sturen jouw toestel terug na ontvangst van betaling.
Ik vind mijn herstelling niet terug, wat nu?
Indien u uw toestel of te herstellen onderdeel niet kan terugvinden op onze website kan u in veel gevallen alsnog bij ons terecht. Beste is om even contact op te nemen met één van onze partners om, indien gewenst, alsnog een afspraak te maken.
Ik ben verzekerd, hoe ga ik te werk?
Indien verzekerd bent voor schade aan uw toestel ga dan zeker even na bij uw verzekeringsmakelaar aan welke voorwaarden u dient te voldoen om uw herstelling vergoed te krijgen. Wij kunnen voor een offerte zorgen voor uw makelaar en na afloop van de herstelling kan u dan de kosten zelf claimen bij uw verzekeringsmakelaar.
Hoe bescherm ik mijn toestel?
De beste manier om uw toestel, na herstelling, zo lang mogelijk schadevrij te houden is het gebruik een degelijk hoesje en door een extra glas op de glasplaat van jouw toestel. Op deze manier gaat u de meeste schade aan uw toestel kunnen voorkomen.
Is het mogelijk om waterschade te herstellen?
Een waterschade herstelling kan zeker uitgevoerd worden al is de hersteltijd op dit soort herstellingen langer. Ook hangt dit sterk af van hoe lang geleden de schade opgelopen werd alsook hoe snel het toestel gedroogd kan worden. Laat uw toestel dus zeker uitgeschakeld en laat het zo snel mogelijk drogen door het in een bakje rijst te leggen.
Waarom kiezen voor Q-Repair?
1 jaar garantie

1 jaar garantie op herstellingen

Als Q-repair is onze service enorm blangrijk. Om deze reden geven wij u garantie op de uitvoering elke herstelling alsook de gebruikte onderdelen.

Snelle service

Snelle service

Bijna al onze herstellingen kunnen uitgevoerd worden terwijl u er op wacht. Smartphone laten vallen? Spring gewoon even binnen en wandel 15mins later terug buiten met een hersteld toestel.

Brede service

Brede service

Bij elke partner zijn er mensen opgeleid om u voor allerlei problemen bij te staan, ook als ze niet onmiddelijk te maken hebben met een herstelling van uw toestel!

Onherstebaar

Onherstelbaar? Geen probleem!

Indien uw toestel als onherstelbaar wordt beschouwd, kunnen wij u nog steeds verder helpen. Ruil uw toestel om voor een nieuw of gereviseerd toestel bij elk van onze partners!

Nog niet overtuigd?

Spring gerust even binnen bij een van onze partners en overtuig uzelf!

Herstel mijn toestel
Al onze vestigingen