QRepair - Wie zijn wij?

logo
Wij kopen uw toestel

Circulaire economie is bij Q-Repair een betekenisvolle uitdrukking. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude toestel bij ons achter te laten in ruil voor een vergoeding of korting op uw volgende aankoop of herstelling.

Hierna wordt uw oude toestel naar onze gecertificeerde partner verzonden. Daar wordt uw toestel dankzij uitgebreide, professionele diagnostische testsoftware gecombineerd met menselijke visuele controle, wordt ervoor gezorgd dat uw toestel feilloos wordt getest en waar nodig voorzien wordt van een nieuw onderdeel en batterij.
Vervolgens wordt het toestel professioneel gereinigd en gebeurt er een volledige dataverwijdering en installatie naar de laatste softwareversie. Tenslotte wordt jouw toestel als Refurbished verpakt en voorzien van een originele lader, lightning kabel en sim-pinnetje.

Het ecologische aspect staat hoog in ons vaandel. Door uw toestel te recyleren draagt u uw steentje bij aan de ecologie. Dit biedt u als klant een aantal voordelen:

  • Uw ecologische voetafdruk verkleint. Elk nieuw product vraagt het verbruik van meerdere hoogtechnologische componenten. De vervaardiging hiervan staat dan ook gelijk aan ongeveer 100kg CO2-uitstoot. Hier tegenover staat dat de recyclage van uw product er slechts een uitstoot van 9kg CO2 gebeurt.
  • De lokale tewerkstelling wordt verhoogd. Uw product wordt opgestuurd naar een van onze partners in BelgiĆ« en hier wordt uw toestel een tweede leven geschonken.
  • Verbetering van uw eigen koopkracht. U ontvangt nog een terugkoopwaarde voor uw huidige toestel.
Save the planet

Hoe werkt het?
Stap 1.
Vul onderstaand formulier in.
Vul formulier in
Stap 2.
Bevestig het formulier en stuur uw toestel op samen met de bevestigingsmail.
Print formulier en stuur op
Stap 3.
Uw toestel wordt grondig nagekeken.
Uw toestel wordt grondig nagekeken
Stap 4.
Bij wederzijds akkoord wordt u betaald.
Kom langs bij een van onze partners
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Verzenden
Waarom kiezen voor Q-Repair?
1 jaar garantie

1 jaar garantie op herstellingen

Als Q-repair is onze service enorm belangrijk. Om deze reden geven wij u garantie op de uitvoering elke herstelling alsook de gebruikte onderdelen.

Snelle service

Snelle service

Bijna al onze herstellingen kunnen uitgevoerd worden terwijl u er op wacht. Smartphone laten vallen? Spring gewoon even binnen en wandel 15mins later terug buiten met een hersteld toestel.

Brede service

Brede service

Bij elke partner zijn er mensen opgeleid om u voor allerlei problemen bij te staan, ook als ze niet onmiddelijk te maken hebben met een herstelling van uw toestel!

Onherstebaar

Onherstelbaar? Geen probleem!

Indien uw toestel als onherstelbaar wordt beschouwd, kunnen wij u nog steeds verder helpen. Ruil uw toestel om voor een nieuw of gereviseerd toestel bij elk van onze partners!

Nog niet overtuigd?

Spring gerust even binnen bij een van onze partners en overtuig uzelf!

Herstel mijn toestel
Al onze vestigingen