QRepair - Refurbished toestellen aankopen

logo
Wat is refurbished?

Een refurbished toestel is zeker GEEN tweedehands toestel. Het enige dat een refurbished toestel gezamelijk heeft met een tweedehands toestel is dat beiden gebruikte toestellen zijn.
De toestellen die aangeboden worden bij QuickRepair worden onderworpen aan een uitgebreide en professionele diagnose, dit zowel visueel (hardware) als op gebied van de software. Indien nodig wordt het toestel voorzien van de nodige nieuwe onderdelen en de meeste gevallen een nieuwe batterij.

Na deze eerste controle wordt het toestel nog professioneel gereinigd en gebeurt er een volledige dataverwijdering en wordt de het toestel opnieuw geïnstalleerd met de laatste software updates.

Als laatste stap wordt het toestel dan opnieuw verpakt en voorzien van nieuwe accesoires om uw toestel te kunnen opladen.
Dit gaat in geval van laptops over nieuwe opladers en in geval van gsm of tablets over een lightning kabel en sim-pinnetje.

Eens alle controles afgerond zijn wordt het toestel te koop aangeboden via de verschillende webshops van onze partners. Hier zal u merken dat elk toestel gemarkeerd wordt met een sterrenwaardering. Dit is bedoeld als een indicatie van de fysieke staat van het toestel.

Waar kan u refurbished toestellen kopen?

Ieder toestel krijgt een sterrenwaardering gebaseerd op de hoogte van de kwaliteit, het aantal sterren geeft de staat aan van het toestel. Kies je toch liever voor een herstelling van jouw gsm of een reparatie van je tablet? Boek dan hierboven je afspraak.

Ons sterrensysteem voor refurbished smartphones werkt als volgt:

5-sterren refurbished

Uitstekend Een refurbished product met een 5-sterren waardering ziet er nagenoeg als nieuw uit. Hier mag je van verwachten dat je bij bijvoorbeeld een refurbished iPhone bijna geen enkele gebruikersspoor ziet. Het scherm heeft geen zichtbare krassen, de behuizing ziet er perfect uit en bevat geen deukjes of krassen. Heel uitzonderlijk kan je mogelijks een zeer licht gebruikersspoor waarnemen als je bijvoorbeeld een iPhone tegen het licht houdt. Een 5-sterren refurbished toestel kies je dan ook wanneer je wenst dat jouw nieuwe toestel er uitstekend uit ziet. Op de onderzijde van een MacBook, laptop of iMac kunnen zich wel lichte gerbuikersporen bevinden, maar dus niet op de "zichtbare" delen.

4-sterren refurbished

Zeer goed Een refurbished product met een 4-sterren waardering ziet er nog steeds geweldig uit. Het verschil met een 5-sterren waardering is dat er mogelijks één of meerdere kleine onopvallende krasjes op bijvoorbeeld scherm of behuizing zichtbaar zijn. Soms kan één klein mini deukje een voor de rest perfect toestel een 4-sterren waardering geven in plaats van een 5-sterren waardering. Kiezen voor een 4-sterren waardering betekent dat je voor een refurbished iPhone , iPad of smartphone kiest die er gewoon zeer goed uit ziet. Bovendien doe je er extra voordeel mee, aangezien ze nog iets goedkoper zijn.

3-sterren refurbished

Goed Een refurbished product met een 3-sterren waardering bevat duidelijkere gebruikerssporen. Krasjes op het scherm en/of op de behuizing. Kleine putjes of deukjes kunnen ook voorkomen. Uiteraard is het toestel 100% technisch in orde. Hier weet je dat je extra voordeel doet omdat het toestel al meer gebruikerssporen vertoont.

Waarom Q-Repair Refurbished?
1 jaar garantie

2 jaar garantie op alle toestellen

Ook op al onze gereviseerde toestellen kan u genieten van 2 jaar garantie op alle hardware. Door de samenwerking met q-repair wordt uw garantie ook snel afgehandeld en kan in veel gevallen ter plaatse hersteld worden, terwijl u wacht.

Snelle service

30 dagen retourrecht

Niet tevreden van uw toestel? U kan uw toestel tot 30 dagen na aankoop omruilen bij elk van onze deelnemende partners.

Brede service

Betaalbaar met ecocheques

Omdat gereviseerde toestellen uw ecologische voetafdruk verkleinen zijn al onze toestellen ook betaalbaar met ecocheques!

Onherstebaar

Afbetaling op 12 maanden, zonder kosten!

Wij bieden u ook de mogelijkheid om de aankoopkost van uw toestel te spreiden over 12 maanden. Interesse? Spreek gerust een van onze verkopers aan.

Nog niet overtuigd?

Spring gerust even binnen bij een van onze partners en overtuig uzelf!

Herstel mijn toestel
Al onze vestigingen