QRepair - Wie zijn wij?

logo
Het q-repair concept

Q-repair is een groepering van meerdere zelfstandige ondernemers die het als hun missie zien om zowel particulieren als bedrijven een zo goed mogelijke en snelle service te geven. Q-repair als label staat garant voor een kwalitatieve en technisch onderbouwde service te leveren aan u als klant.

Onze grootste specialiteit zit vervat in het motto 'klaar terwijl u wacht'. Dit zegt alles wat wij als q-repair belangrijk vinden in de service naar onze klanten toe. De meeste herstellingen, ongeveer 90%, kunnen allemaal uitgevoerd worden terwijl u geniet van een korte wandeling of een tasje koffie.

Naast de verschillende herstellingen kan u bij al onze partners ook terecht voor allerlei andere technische vragen zoals software gerelateerde problemen, bescherming van uw toestel met screen protectors of hoesjes. Ook indien u vragen zou hebben i.v.m. B2B support kan u steeds bij elk van onze partners terecht.

Waarom kiezen voor Q-Repair?
1 jaar garantie

1 jaar garantie op herstellingen

Als Q-repair is onze service enorm blangrijk. Om deze reden geven wij u garantie op de uitvoering elke herstelling alsook de gebruikte onderdelen.

Snelle service

Snelle service

Bijna al onze herstellingen kunnen uitgevoerd worden terwijl u er op wacht. Smartphone laten vallen? Spring gewoon even binnen en wandel 15mins later terug buiten met een hersteld toestel.

Brede service

Brede service

Bij elke partner zijn er mensen opgeleid om u voor allerlei problemen bij te staan, ook als ze niet onmiddelijk te maken hebben met een herstelling van uw toestel!

Onherstebaar

Onherstelbaar? Geen probleem!

Indien uw toestel als onherstelbaar wordt beschouwd, kunnen wij u nog steeds verder helpen. Ruil uw toestel om voor een nieuw of gereviseerd toestel bij elk van onze partners!

Nog niet overtuigd?

Spring gerust even binnen bij een van onze partners en overtuig uzelf!

Herstel mijn toestel
Al onze vestigingen